OZORA - Egy junkie fesztiv√°l marg√≥j√°ra, avagy hogyan ŇĎriztem meg sz√ľzess√©gem

Az al√°bbi sorok egy 17 √©ves fi√ļ kalandjait hivatottak elmes√©lni az 1999-es Solipse fesztiv√°lon, mely a 2012 t√°ly√°n h√≠rhedt√© v√°lt Ozora elŇĎdje volt. Az elm√ļlt √©vezred v√©g√©n megtartott Solipse annyiban k√ľl√∂nb√∂zhetett a k√©sŇĎbbi Ozor√°kt√≥l, hogy itt a teljes napfogyatkoz√°s volt az √∂nfeledt zombul√°s aprop√≥ja, √©s k√ľlf√∂ldi brig√°d szervezte, m√≠g k√©sŇĎbb nem kellett m√°r k√ľl√∂n√∂sebb ok a drogoz√°sra, √©s √°tvett√©k magyarok a kezdem√©nyez√©st. Igaz√°b√≥l ut√≥bbi k√©t meg√°llap√≠t√°s csak spekul√°ci√≥, ‚Äė99 ut√°n nem √©reztem a v√°gyat, hogy √ļjra Toln√°ba l√°togassak a ny√°r k√∂zep√©n sz√©tcsapni magam. Nem mintha nem h√≠vtak volna - az elm√ļlt p√°r √©vben mindig bedobta valaki, hogy le k√©ne k√ľldeni magunkat vad√°latban, mert ottan van csak az igazi szabads√°g -, de √©n Ozor√°b√≥l igaz√°b√≥l kimaxoltam magam.

Ennek a t√∂rt√©netnek am√ļgy tanuls√°ga v√°rhat√≥an nem lesz, c√©lja is csak annyi, hogy korlenyomatot √°ll√≠tson, megmutassa, hogy ilyen is volt, √©s esetleg sz√≥rakoztasson egy kicsit. Amennyiben az olvas√≥ nem felt√©tlen lelkesed√©ssel, vagy tot√°lis elutas√≠t√°ssal viszonyul a tudatm√≥dos√≠t√≥ szerekhez, √©lm√©nyeim esetleg gondolat√©bresztŇĎk√©nt is hathatnak, b√°r ezzel val√≥sz√≠nŇĪleg t√ļldimenzion√°lom saj√°t jelentŇĎs√©gem.

Az t√∂rt√©ntekrŇĎl az elk√∂vetŇĎ 14 √©v t√°vlat√°b√≥l √≠r, a neveket sz√°ntsz√°nd√©kkal megv√°ltoztatta, ha v√©letlen√ľl nem, akkor az csak az√©rt van, mert t√∂k h√ľlye √©s nem eml√©kszik az eredetire rendesen. Sz√≥val ha n√©vvel szerepelsz, az a v√©letlen mŇĪve, te vagy, de m√©gsem, √©s eln√©z√©st. Az esem√©nyek igaz t√∂rt√©neteken, egy csom√≥ felejt√©sen, meg egy sor m√°s √©lm√©nyen alapulnak, de legfŇĎk√©ppen nem t√∂rt√©netek meg √≠gy ahogy le vannak √≠rva, fŇĎleg nem a sok drog. Az semmik√©ppen, √©s egy√©bk√©nt is k√©nyszer alatt √≠rtam.

Update: Tudom, nem szép dolog, hogy az ugrás után nincs semmi. Ha tovább akarod olvasni a történetet, jelezd!

Kép: Liese Langobarde