Mormonoknál mi van? A Utah Jazz hazai pályán 125-80 arányú vereséget szenvedett a Harden vezette Houston rocketstől. A Szakáll 25  pontot szórt, de csapattársai még így is túldobták a Jazzt 20 ponttal. [kép]

Közben a fél NFL, de főként a Superbowlban érdekelt felek lereagálták Obama azon kijelentését, hogy nagyon megondolná, engedné-e nemlétező fiának, hogy amerikai focizzon. Lehet, ha tényleg fiút nevelne, értékelné, hogy heti 10 órában esetleg más problémája a pokolfajzat, és esetleg még kicsit el is fárad.

Amúgy az NFL képmutató, a skill playereket mindenféle változtatásokkal védik, de ettől még a falemberek kapják a legtöbb folyamatos ütést a fejre. Csak hát ők nem csinálnak látványos TD-ket, meg cuki ünnepléseket, így le vannak szarva. A foci egy veszélyes üzem, de ha nem lenne veszélyes, nem is lenne annyira érdekes. Ez az egyik utolsó sport, amiben csapatjáték formában megmaradt, illetve még megengedett az akár csak pár száz évvel ezelőtt élt emberek vadsága.

Amúgy a legkomolyabbat Jim Harbaugh a 49ers vezetőedzője nyilatkozta: "... kicsitkevesebb versenytárs Jack Harbaugh-nak", négyhónapos fiának.