2013 anti-kúl hipszter szava: KÁBSZI

Illustration for article titled 2013 anti-kúl hipszter szava: KÁBSZI

Itten a cink-444-vs új magyar-nyet háromszögben valaki a fejébe vette, hogy a kábszi lesz az új hipszter szó drogokra a netes-gonzó-nagymenő újság-bloggeréknél. Hogy törne el minden ujja, percenként!

Advertisement

Amennyiben keménydrogokról van szó (pl. heroin), annyira találó, mint szexcsinek hívni egy csoportos nemi erőszakot. Amennyiben mondjuk fűről, pont annyira kúl, mint kannabiszos matricát ragasztani a tolltartódra középsuliban. Első pár beszívásig nagyon sirály, utána azt is letagadnád, hogy valaha.

Illustration for article titled 2013 anti-kúl hipszter szava: KÁBSZI

Olyan menő, hogy úgy betűzöd: L.Ú.Z.E.R.

Nem tudom az vadít-e jobban, hogy a bebaszcsizva-irányvonal egyenes kifutása, vagy hogy nagyon nem helyén kezel egyes híreket és problémákat. Odáig rendben van, hogy kicsit megpróbáljuk a magyar újságíró lakájnyelvet élőbbé és élhetőbbé tenni, de hogy miért műkörmös-növendék irányból futnunk neki, az felfoghatatlan.

Advertisement
Illustration for article titled 2013 anti-kúl hipszter szava: KÁBSZI

Bebaszcsi és szexcsi egyszerre kipipálva.

botost gondolom max három percet töltött a 444 hírfolyamában ezzel a bejegyzéssel, úgyhogy valószínűleg nem gondolta át, hogy a kábszizás a többségnek PEZ-cukorka súlyú, a hülyéknek, akiket megfogtak a határon, meg inkább 5-15 év jellegű, minden esetre mindenkinek megtévesztő. Miután messze nem ő az egyetlen elkövető (ugye Klág Dávid?), balliberál-firkász összeesküvést sejtek a háttérben. Gondolom összeültek nyáron a nagyfaszúak bográcsozni (értsd bebaszni), vagy horgászni (értsd bebaszni), vagy szigetelni (értsd bebaszni), azt jól kitalálták, hogy járulnak hozzá a drog-liberalizációhoz. Valamelyik marha olvasta a tumblrén, hogy kábszi így, meg kábszi úgy, vagy még inkább az instagramon látta, hogy a Fiatalok eztet mondják, azt jól megállapodtak, hogy majd ezzel a bagatelizáló kifejezéssel milyen remek hosszútávú hatást lehet kifelejteni.

Advertisement

Hát lószart! Meglehetősen liberális lélek vagyok, tőlem mindenki addig tol bármit, amíg agresszor nem lesz tőle, de a kábszi szó hallattán csipőből betiltanám még az koffeinmentes kávét is. A következő egyezséget ajánlom, kedves firkászok újságírók bloggerek: Nem írjátok többször, hogy kábszi, én meg nem strigulázok és osztok gyomrosokat minden negyedév végén.

Share This Story

Get our newsletter